Поиск по этому блогу

вторник, 31 мая 2022 г.

Кулич от Виктории Загородней-Сницаренко

 http://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=95744

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2178296045638364&set=pb.100003739681603.-2207520000..&type=3

Глазурь https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2177717565696212&set=pb.100003739681603.-2207520000..&type=3


Отже, на 1 кг готових пасок нам знадобляться:
70мл молока
25г живих дріжджів
2 яйця
150 г цукру
50 г вершкового масла
200г кисломолочний сир 9% м'який
350 г борошна
70-100 г сухофруктів
1/2 ч.л. солі
1/2 ч.л. ванільний цукор

Всі інгредієнти кімнатної температури!

Опара: молоко+ дріжджі +1ч.л.цукру +2ст.л. борошна
Замішуємо, під рушник в тепле місце на 25-30 хв.

Збиваємо яйця+цукор, у збиті яйця поступово додаємо по черзі масло, сир, сіль, ванільний цукор, вводимо опару, і в кінці борошно. Вимішуємо 10 хв, накриваємо рушником, залишаємо на 15 хв.

Підготовлені сухофрукти вмішуємо в тісто, вимішуємо ще 10 хвилин, і розкладаємо тісто по формах, на 1/3 форми. З цієї кількості тіста вийде орієнтовно 6-7 пасочок розміром з банку згущеного молока, або 3 розміром з банку персиків.
Коли тісто підійде - ставимо у духовку за t 180°С.

Випікаємо до готовності. Прикрашаємо. 

Глазурь:

Отже, беремо:
2 білки
300 г цукрової пудри
Збиваємо білки до міцних піків з 200 г пудри, а решту 100г вмішуємо в уже збитий айсинг.

5 г желатину замочуємо у 25 г води, розпускаємо на водяній бані або в мікрохвильовці, і вмішуємо міксером в глазур.

Густоту глазурі регулюємо водою - потроху додаємо до необхідної консистенції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий